Nyheter & Aktuellt

ID North and CyberArk in partnership

ID North har tecknat ett partneravtal med CyberArk som en del i en fortsatt expansion inom området Identity Security.

Vi är oerhört nöjda över att addera CyberArk till de andra produkterna vi företräder säger Jens Björkman, VD på ID North.

”När vi letar efter nya partners så är vi oerhört kräsna och vi går på ett antal kriterier som vi inte tummar på. Vi jobbar endast med marknadsledande produkter och bolag, bolagen skall ha en mycket hög kundnöjdhet och en klar framtidsvision. Vi vill helt enkelt att de skall ha en trovärdighet att kunna försvara sina positioner de kommande åren.
Det är viktigt för kunderna när de tar beslut så därför är det också viktigt för oss. CyberArk möter dessa kriterier på ett bra sätt så det känns som att de är en perfekt partner för oss för att också kunna möta alla behov inom Identity Security området” avslutar Jens Björkman.

Visit Our Office

Adolf Fredriks Kyrkogata 1
111 37 Stockholm

Mailbox

Adolf Fredriks Kyrkogata 3
111 37 Stockholm

E-mail Us

info@id-north.com

Call us

+4670 410 73 00