Nyheter & Aktuellt

Niche bank chooses ID North

I hård konkurrens har ID North och SailPoint upphandlats som leverantörer av Identity Governance eller ”behörighetsstyrning” till en av Sveriges mer kända nischbanker.

ID North är Sveriges främsta experter inom Identity Security och SailPoint är global marknadsledare inom området. Denna kombination av experter har en av Sveriges främsta nischbanker valt för implementeringen av en säker behörighetshantering och kontrollerad styrning av åtkomst för banken.

Jens Björkman VD på ID North, skriver i en kommentar: ”Det känns jättekul att banken har valt oss för detta. Det är ett fint företag som verkligen gått i bräschen för sin bransch. Att få jobba med en utmanare är alltid roligt och visar tydligt vilken spännvidd det är i våra projekt. Vi jobbar med de största och de minsta vilket är väldigt berikande.”

Visit Our Office

Adolf Fredriks Kyrkogata 1
111 37 Stockholm

Mailbox

Adolf Fredriks Kyrkogata 3
111 37 Stockholm

E-mail Us

info@id-north.com

Call us

+4670 410 73 00