Nyheter & Aktuellt

ID North wins service contract with Pensionsmyndigheten

Pensionsmyndigheten väljer ID North för sin behörighetsförvaltning

Efter många års samarbetet kring identitetshantering och behörighetshantering har Pensionsmyndigheten valt att lägga sin löpande förvaltning av plattformen IdentityIQ från SailPoint hos ID North.

ID North är Sveriges främsta experter inom Identity Governance och SailPoint. Nu har ID North tecknat avtal med Pensionsmyndigheten kring sin ID Tjänst.

I stora drag innebär ID Tjänsten att ID North tar ett ansvar över löpande förvaltning samt vidareutveckling av plattformen för att stödja Pensionsmyndighetens verksamhetskrav avseende identiteter och behörighetshantering. Inom ramen för överenskommelsen finns även gemensam strategisk utveckling kring den fortsatta utveckling de kommande åren.

Jens Björkman VD på ID North, skriver i en kommentar: ”Det känns fantastiskt att få in Pensionsmyndigheten på detta avtal. Vi har länge arbetat med Pensionsmyndigheten och känner dem väl. Att nu få till ett mer strukturerat avtal än att bara ha konsulter i deras organisation gör att förväntningar och krav blir tydliga mellan oss. Vi har redan sett flera andra myndigheter visa intresse för ID Tjänsten så det finns goda grunder för att tro att detta kan bli en mall för många samarbeten framgent.”

Visit Our Office

Adolf Fredriks Kyrkogata 1
111 37 Stockholm

Mailbox

Adolf Fredriks Kyrkogata 3
111 37 Stockholm

E-mail Us

info@id-north.com

Call us

+4670 410 73 00