Nyheter & Aktuellt

Authority chooses ID North

Stor svensk myndighet väljer ID North för sin behörighetsstyrning.

I tuffast möjliga konkurrens har ID North och SailPoint upphandlats som leverantörer av Identity Governance eller ”behörighetsstyrning” till en stor svensk myndighet.

ID North är Sveriges främsta experter inom Identity Governance och SailPoint är global marknadsledare inom området. Dessa två aktörer har nu valts av myndigheten för en säker behörighetshantering och kontrollerad styrning av åtkomst.  

Jens Björkman VD på ID North, skriver i en kommentar: ”Det känns fantastiskt att få in denna myndighet som kund. Ett utmanande projekt som man måste vara ödmjuk inför men som vi tar oss an med självförtroende och tillförsikt.”

Visit Our Office

Adolf Fredriks Kyrkogata 1
111 37 Stockholm

Mailbox

Adolf Fredriks Kyrkogata 3
111 37 Stockholm

E-mail Us

info@id-north.com

Call us

+4670 410 73 00